Edenland Balotesti, obiective turistice in jurul Bucurestiului, Romania, tiroliana, tir cu arcul, paintball, calarie, restaurante, echitatie, airsoft aventura parc, zoo catarare

De cativa ani buni vizitam impreuna cu copilul nostru si cu prietenii lui parcul de aventura EdenLand din Balotesti. Venim in principal primavara si toamna, atunci cand marea sau muntele nu ne mai atrag atat de mult.

La EdenLand Park am venit mai mult pentru copil, pentru ca noi adultii am incercat si primul parc de aventura de la Brasov, paintball in mai multe locuri si senzatii mai tari cu tiroliana in Cheile Rasnoavei, via ferrata prin Rasnov, Canionul Valea lui Stan, Cheile Rametului, Canionul Horoabei, s.a.m.d.

Parcurile de aventura ofera in principal trasee prin copaci, tiroliana si perete de escalada, dar aici sunt mult mai multe activitati, mai bine organizate si mult mai ingenios create. EdenLand are o zona intinsa de echitatie, un loc de tir cu arcul, tir cu pusca/airsoft, o zona de paintball, o ferma cu animale domestice si salbatice, loc de joaca pentru copii, teren minigolf, atelier de pictura, foisoare pentru serbat zile onomastice.

Edenland se pare ca este cel mai mare parc de aventura din Romania! Parcul dispune de o zona cu mai multe restaurante, si pentru ca ofera multe activitati pentru toate varstele, poti sta aici toata ziua, sau poti chiar petrece un weekend cazat la casutele din copac. Fata de alte parcuri de aventura traseele sunt mult mai variate, fiind construite din anvelope de masini, placi de skateboard, barne miscatoare, plase de panza, tuneluri, tiroliene, s.a.m.d.

Inca de la intrarea in Edenland am observat incadrarea perfecta a parcului in natura inconjuratoare, si in plus atentia la detalii. Pe poarta de la intrare am gasit imagini cu animale salbatice, casele de bilete sunt realizate din lemn, aleile sunt realizate din piatra naturala, cosurile de gunoi sunt realizate din lemn, casutele in copaci au denumiri inspirate de natura, Soimu’, Ariciu’, Melcu’, iar denumirile de trasee prin copaci poarta denumiri de animale, veverita, marmota, lemur, s.a.m.d.

Accesul in parcul de aventura costa 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii dar, pentru celelalte activitati trebuie sa platiti separat.

 1. Trasee in copaci copii 4-9 ani 35 lei, copii 10-17 ani 45 lei, adulti 60 lei;
 2. Loc de joaca pentru copii 30 lei/zi;
 3. Echitatie 100 lei pentru 45 minute; 1 sedinta cu ponei
 4. Perete escalada 20 lei pentru 30 minute;
 5. Eden Jump 25 lei pentru o saritura;
 6. Atelier pictura pe figurine de ipsos: intre 10 si 50 lei;
 7. Ping Pong 15 lei pentru 30 minute.
 8. Inchiriere biciclete 15 lei pentru 30 minute;
 9. Airsoft 15 lei pe incarcator sau 50 lei 5 incarcatoare;
 10. Paintball 200 bile -50 lei pe jucator;
 11. Tir cu arcul 15 pentru 10 sageti sau 50 lei pentru 50 sageti;
 12. Minigolf 20 lei persoana/joc sau pachet familie 50 lei pentru 3 persoane.
 13. Casute in copac de la 290 la 490 pe noapte.

In zona de restaurante am gasit pizza, burgeri, placinte boieresti, clatite, inghetata si o varietate de mancaruri gatite si gratare.

APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

EDENLAND Park este amplasat in desisul vechilor arbori ai vestitilor Codrii Vlasiei, la 30 de km de Bucuresti, si ofera un mod placut de distractie, prin care puteti evada de caldura sufocanta a Bucurestiului in zilele de vara. Parcarea masinilor se face chiar in fata intrarii in padure si la data scrierii acestui articol nu se platea pentru asta.

Distractie placuta!

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *