O TURA CU CAIACUL PE LACUL SNAGOV

Caiac canoe lacul Snagov, artha park, Bucuresti, Romania, obiective turistice, vaporas

De mult voiam sa ajung sa fac o plimbare cu caiacul pe Lacul Snagov, si uite ca acum s-a ivit si aceasta oportunitate, intr-un weekend liber de inceput de vara. Tot auzisem de teambuilding-uri, de iesiri intre colegi sau intre prieteni si vazusem pe net nenumarate poze misto despre aceasta activitate.

Pentru un necunoscator ar putea parea o activitate periculoasa sau foarte solicitanta, dar nu este deloc asa. Fiecare membru al ambarcatiunii este echipat cu vesta de salvare, iar caiacurile sunt din cele plate, pe care te asezi si care au o stabilitate mult mai mare decat cele in care intri cu membrele inferioare.

Noi am fost impreuna cu copilul nostru si cu alti prieteni, iar cei mici s-au distrat de minune stand cu picioarele in apa, vaslind cu padela si stropindu-se la fiecare intalnire.

Nu trebuie sa fie deloc solicitant, fiecare vasleste pana unde poate si cat vrea. Noi am vaslit incet pe langa stufaris, astfel incat sa exploram activitatea de aici. Fara sa fie speriate, cateva rate cu pui ne-au iesit in cale, mai incolo cateva lisite micute se scufundau in adancul lacului si ieseau in cioc cu cate un pestisor sau alta vietate. Ne-am oprit pentru poze la fiecare grup de nuferi si la fiecare casa cu arhitectura mai interesanta.

Caiacul pe lac este foarte relaxant, mai ales daca nu este foarte cald. Noi am fost si in zile noroase, dar si in zile calduroase cand am fost echipati cu sepci si cand ne-am dat bine cu crema de soare. Placute trebuie sa fie si plimbarile de dimineata, sau de seara, in amurg, dar atunci s-ar putea sa fie si tantari. Este bine sa va aduceti cu voi haine si papuci de schimb, aici existand vestiare si dulapuri unde va puteti schimba in caz ca va udati.

O ora cu caiacul de 1 persoana costa 25 lei, caiacul pentru 2 persoane costa 30 lei, caiacul pentru 3 persoane costa 35 lei. Tot de aici puteti inchiria placa SUP cu 30 lei ora sau va puteti plimba cu vaporasul 60 de minute cu 42 lei/persoana.

APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

In zona mai puteti vizita vestita Manastire Snagov, Schitul Balteni, Manastirea Caldarusani, Edenland, Manastirea Tiganesti sau Biserica Pucheni pictata de narele Nicolae Grigorescu.

In incheiere va urez distractie placuta si vrema buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *