CEL MAI FRUMOS LOC DE INTALNIRE INTRE DUNARE SI MAREA NEAGRA

Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii si marea neagra, obiective turistice in Romania, cazare, infoturism

La SFANTU GHEORGHE se poate ajunge din Tulcea cu o cursa normala, dar o sa depindeti de orarul acesteia si o sa faceti circa patru ore sau, puteti sa va strangeti un grup de prieteni, asa cum am facut noi si sa luati o barca rapida din Murighiol sau din Dunavat si sa faceti pana in 2 ore.

http://www.navrom.ro/grupul_delta.php

De ce ati merge pana in Sfantu Gheorghe? De Delta si de Marea Neagra puteti sa aveti parte si de mai aproape. Raspunsul este simplu: pentru ca merita. Merita pentru experienta navigarii pe bratul Sfantu Gheorghe, cel mai sinuos si pitoresc dintre bratele Dunarii. Pentru ca aici se varsa Dunarea in Marea Neagra si pe langa faptul ca poti sa inoti si in apa dulce si in apa sarata, primesti o imagine pe care trebuie sa o vezi cel putin o data in viata. Merita sa ajungi aici pentru cel mai fin nisip de la marea noastra si pentru o liniste nemaipomenita.

Variante de cazare sunt destule, de la vile moderne acoperite pitoresc cu stuf pana la casele pescaresti ale localnicilor si cazarea la cort. Noi am ales ultima varianta si am stat intr-un camping frumos amenajat lang un canal deltaic, unde am servit si masa.

Principalul dezavantaj in Sfantu Gheorghe este distanta de la camping sau din sat, pana la plaja. Aveti de parcurs o distanta de circa 10 minute pe jos, dar, puteti apela si la un microbuz care face necontenit acest drum.

La fel ca in Gura Portitei am gasit aici un loc izolat, plin de liniste, in care am avut parte zilnic de plaja, de mancaruri de peste si de tururi cu barca pe frumoasele canale inconjuratoare.

Sfantu Gheorghe, Delta  Dunarii si marea neagra, obiective turistice in Romania, cazare, infoturism

 

APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

 

Sper ca ti-a placut articolul si ca te-am inspirat pentru urmatoarea destinatie de vacanta. Te rog sa dai share si like pe facebook pentru a ne promova tara la cat mai multe persoane.

PS: Apasa mai sus pe numele obiectivului scris cu litere mari si vei ajunge direct la harta google iar acolo apasa butonul „navigare” ca sa te duca direct la destinatia turistica…

Related Post

3 gânduri despre „CEL MAI FRUMOS LOC DE INTALNIRE INTRE DUNARE SI MAREA NEAGRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ fifteen = 16