MARE DISTRACTIE LA RAFTING PE JIU

Impreuna cu mai multi prieteni adunati ad-hoc am pornit sa incercam si RAFTING-ul PE RAUL JIU. O experienta frumoasa pe care ar trebui sa o incercati si voi, mai ales daca sunteti iubitori de natura. In felul acesta o sa ajungeti sa admirati Valea Jiului si de pe apa, nu doar de pe sosea. O activitate de teambuilding sau friendsbuilding, unde toata lumea trebuie sa asculte indicatiile sefului si sa vasleasca in aceeasi directie. O aventura grozava si o experienta distractiva pentru toata echipa.

Rafting pe raul Jiu, Valea Jiului, teambuilding, aventura, Romania

Rafting pe raul Jiu, Valea Jiului, teambuilding, aventura, Romania

Chiar daca au fost cazuri in care un coechipier a cazut in apa el a fost recuperat imediat de catre ceilalti, fara sa fie vre-un moment in pericol si fara sa fie inconfortabil, avand in vedere ca am fost echipati cu costume de neopren, care ne-au protejat de temperatura scazuta a apei.

Rafting pe raul Jiu, Valea Jiului, teambuilding, aventura, Romania

Rafting pe raul Jiu, Valea Jiului, teambuilding, aventura, Romania

Toata experienta aceasta, completata cu distractia data de o gasca numeroasa, a facut sa avem un weekend prelungit minunat. Iar daca mai adaugi si o sesiune de trekking in natura si la intoarcere, dar nu neaparat, un traseu cultural pe la Manastirea Lainici sau Tismana, vizitarea operelor lui Brancusi din Targu Jiu, Transalpina sau Horezu, poti sa ai un weekend prelungit complet.

Noi l-am avut organizator pe Geo, un tip foarte haios si un liant perfect pentru echipa. Datele lui de contact sunt mai jos, in cazul in care vreti si voi sa incercati experienta.

Geo: 0722533533

Vedere de pe traseul la pas in Cheile Butii
APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

 

Distractie placuta!

Sper ca ti-a placut articolul si ca te-am inspirat pentru urmatoarea aventura. Te rog sa dai share si like pe facebook pentru a ne promova tara la cat mai multe persoane.

Related Post

2 gânduri despre „MARE DISTRACTIE LA RAFTING PE JIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighty eight − = seventy nine