PLAJELE VIRGINE DE LA VADU

Plaja de la Vadu campare la cort, Marea Neagra, concediu, infoturism, cele mai frumoase plaje din Romania

Avantajul plajelor de la VADU fata de alte plaje mai retrase, cum sunt cele de la Gura Portitei, Sfantul Gheorghe, Sulina, este ca sunt accesibile cu masina dar, zona este intr-adevar inclusa in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, aflandu-se la periferia ei. Practic poti ajunge aici pentru renumita cherhana sau o plaja de o zi, dar nu te mai poti campa.

Acum ceva timp am gasit aici un paradis, o “comunitate” de corturi rasfirate la distante considerabile, nisip foarte fin, apa cristalina si linistea marii asa cum nu le poti intalni la Vama Veche si in nici un caz la statiunile noastre mondene.

Cred totusi ca ar trebui sa existe in mod accesibil o astfel de zona in Romania care sa nu fie rezervatie, si in care, intr-un spatiu special amenajat sa beneficiezi de linistea si salbaticia naturii, protejand-o si respectand-o in acelasi timp.

Din pacate in ultimii doi ani cherhanaua pitorească de aici a fost incendiata impreuna cu vegetatia dar in prezent am inteles ca se doreste scoaterea acestei zone din rezervație si sper ca acest lucru o sa fie in favoarea acestei zone si nu a rechinilor imobiliari.

Oricum dacă o vizitam putem să urmărim si ce se intampla cu aceasta zona, in timp ce ne bucurăm de linistea si de frumusetea ei.

APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

 

Sper ca ti-a placut articolul si ca te-am inspirat pentru urmatoarea destinatie de vacanta. Te rog sa dai share si like pe facebook pentru a ne promova tara la cat mai multe persoane.

PS: Apasa mai sus pe numele obiectivului scris cu litere mari si vei ajunge direct la harta google iar acolo apasa butonul „navigare” ca sa te duca direct la destinatia turistica…

Related Post

Un gând despre „PLAJELE VIRGINE DE LA VADU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ninety seven − = ninety five