LACUL SFANTA ANA este un loc unic, cu adevarat special! Vara, Lacul Sfanta Ana este o aternativa minunata la Marea Neagra, o destinatie in care te incarci cu ozon, relaxare si stare de bine.

Am vizitat aceasta zona a gulasului si a colacului secuiesc de doua ori, odata cu copilul, si o data fara el, si de ambele dati ne-am cazat la cort.

Bucuresti, Lacul Sfanta Ana

Ce-mi place foarte mult la acest loc, este cadrul natural in care se afla. Lacul Sfanta Ana este o piscina naturala, protejata de inaltimi impadurite, ce are o apa limpede ca de cristal.

lacul_sfanta_ana_2_29

Nu cred ca o sa te plictisesti la Lacul Sfanta Ana, pentru ca, dupa baile in lac, te poti retrage pentru relaxare la umbra unui copac din apropiere, te poti plimba in padurea racoroasa si plina de afine, poti vizita tinovul-o rezervatie naturala, poti face plimbari cu barca sau trasee cu bicicleta.

Lacul Sfanta Ana (1)
lacul_sfanta_ana_7

Daca veniti cu copii este bine sa va campati in camping, pentru ca este un loc mai protejat. Cand am fost fara copil ne-am campat alaturi de alti iubitori de natura, in mijlocul unei poienite, dar seara, cand ne-am intins la un gratar, am avut surpriza sa avem la doi metri de noi, ca “invitat special”, un urs, care astepta si el alaturi de noi sa fie gata cina…Se mai invitase si un catelus, ce supraveghea si el atent, sa nu se arda carnea, si care, la un moment dat, a inceput sa latre, iar in acel moment am observat si noi ursul la lumina frontalelor. Vazindu-se desconspirat, ursul a luat-o la goana inspre padure, si nu s-a mai intors la masa…

lacul_sfanta_ana_13
APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

La intoarcere spre Bucuresti, sau daca mai aveti zile libere, puteti sa vizitati si alte obiective turistice din zona Orasului Miercurea Ciuc, din Valea Zalanului, Baile Tusnad, s.a.m.d.

Drum bun si distractie placuta!

Sper ca v-a placut articolul si ca v-am inspirat pentru urmatoarea destinatie de vacanta!  Va invit in incheiere sa descoperiti si alte trasee de pe harta taradacilor.ro: https://www.taradacilor.ro/2016/02/28/tara-dacilor-pe-harta/

harta obiectivelor turistice ale Romaniei, ce sa vezi, infoturist

Similar Posts

3 Comments

  1. Pingback: MIERCUREA CIUC, ODORHEIU SECUIESC SI SITUL UNESCO DIRJIU - TARA DACILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *