LACUL SFANTA ANA, SINGURUL LAC VULCANIC DIN ROMANIA!

LACUL SFANTA ANA este un loc unic, cu adevarat special. Vara, este o aternativa minunata in locul Marii Negre, o destinatie in care te incarci cu ozon, relaxare si stare de bine. Am vizitat si aceasta zona a gulasului si a colacului secuiesc de doua ori, odata cu copiii si o data fara si de ambele dati ne-am cazat la cort.

Bucuresti, Lacul Sfanta Ana

Ce-mi place foarte mult la acest loc este cadrul natural in care se afla. O piscina naturala, protejata de inaltimi impadurite, ce are o apa limpede ca de cristal.

lacul_sfanta_ana_2_29

Nu cred ca o sa te plictisesti aici pentru ca, dupa baile in lac, te poti retrage pentru relaxare la umbra unui copac din apropiere, te poti plimba in padurea racoroasa si plina de afine, poti vizita tinovul-o rezervatie naturala, poti face plimbari cu barca sau trasee cu bicicleta.

Lacul Sfanta Ana (1)

lacul_sfanta_ana_7

Daca veniti cu copii este bine sa va campati in camping, pentru ca este un loc mai protejat. Cand am fost fara copil ne-am campat alaturi de alti iubitori de natura in mijlocul unei poienite, dar seara, cand ne-am intins la un gratar, am avut surpriza sa avem la doi metri de noi, ca “invitat special”, un urs, care astepta si el alaturi de noi sa fie gata cina…Se mai invitase si un catelus ce supraveghea si el atent sa nu se arda carnea, si care, la un moment dat, a inceput sa latre, iar in acel moment am observat si noi la lumina frontalelor, ursul. Vazindu-se desconspirat, ursul a luat-o la goana inspre padure si nu s-a mai intors la masa…

lacul_sfanta_ana_13

APASA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

 

La intoarcere spre Bucuresti sau daca mai aveti zile libere, puteti sa vizitati si alte obiective turistice din zona orasului Miercurea Ciuc, Valea Zalanului, Baile Tusnad, s.a.m.d.

Sper ca te-am inspirat! Drum bun si distractie placuta!

PS: Apasa mai sus pe numele obiectivului scris cu litere mari si vei ajunge direct la harta google iar acolo apasa butonul “navigare” ca sa te duca direct la destinatia turistica…

 

Related Post

2 gânduri despre „LACUL SFANTA ANA, SINGURUL LAC VULCANIC DIN ROMANIA!

  1. Pingback: MIERCUREA CIUC, ODORHEIU SECUIESC SI SITUL UNESCO DIRJIU - TARA DACILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = two